Anderen over Sandra

  • Helder, open en constructief zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Sandra denk. In 2014 was zij mijn trainer en coach. Ik raakte onder de indruk van haar enthousiasmerende manier van werken. Met name de warme en natuurlijke wijze waarop zij mensen benadert, nodigt uit tot interactie.”

    Rob Kooistra, eigenaar van Hulpkrachtig te Bussum

  • De afgelopen jaren werk ik met heel veel plezier samen met Sandra. Buiten het feit dat zij een fijne persoonlijkheid heeft beschikt zij over een groot talent om ideeën om te zetten in concrete projectplannen en deze vervolgens praktisch uitvoerbaar te maken. Ze is een snelle denker, altijd zorgvuldig en mede door haar scherpe observeringsvermogen een uitstekende trainer. Door haar positieve en respectvolle houding weet ze het beste uit mensen te halen.”

    Liane Wolfert, eigenaar Bureau LWPC te Dronten

  • Sandra verzorgt voor ons de ‘nazorg’ bij de nabestaanden die hier prijs op stellen. Zij doet dit op een zeer professionele wijze door goed te luisteren en dieper door te vragen waar dat nodig of wenselijk is. Hierdoor stimuleert zij mensen om te rouwen op de wijze die bij hen past en daarnaast tegelijk de draad van het leven weer op te pakken.”

    Jenny Louissen – Uitvaartzorg Louissen te Sleen (Drenthe)